Biothys
Magyarország

Kiskereskedelem

ONLINE MEGRENDELÉS


Nagyobb térképre váltás

A Biothys háztartási termékek megvásárolhatóak:

PRONTO Élelmiszer Üzlet

Cím: XIII. kerület,1132 Budapest, Visegrádi utca 19
Nyitva tartás: H-P: 6.00 - 22.00; SZo: 6.00 - 22.00

Megvásárolható termékek:

  • Bio Air Control Granul'Air szagtalanító granulátum
  • BAC pumpás szagtalanító spray

Bio Air Control háztartási szagtalanító (pumpás)

A pumpás háztartási szagtalanító (200 ml) kiválóan alkalmas a különböző felületekről, illetve anyagokból (pl. kárpit, ruhaszövet, szőnyeg, függöny, fal, lábbeli, háztartási hulladék, stb.) származó szagok megszüntetésére, így a dohányfüst, különböző konyhai eredetű, állati és növényi szerves anyagok bomlásából származó, valamint háztartási hulladékból eredő szagok, stb. ellen.

Alkalmazása már a kellemetlen szagok megjelenése előtt ajánlott, így szagközömbösítő hatása a szagok megjelenésekor azonnal érezhető. Használhatjuk otthonunkban, az irodában és az autóban is. A mindennapi életben rendkívül praktikus segítség, pl. az éttermi és a dohányzás okozta szagok semlegesítésére is.

A sprayt kis mennyiségben permetezzük a kezelendő felületre 20-30 cm távolságból. MEGRENDELEM ->

 

Bio Air Control Granul'Air háztartási szagtalanító granulátum

A háztartási szagtalanító granulátum a háztartásokban kitűnően alkalmazható, hosszan tartó hatással rendelkező szagtalanító szer, amely célzottan konyhai hulladékból, rothadó szerves anyagok bomlásából (pl. háztartási szemét, kisállat alom, komposzt, stb.) eredő bűz semlegesítésére, illetve megszüntetésére, valamint megfelelő szellőzés nélküli zárt helyiségek, raktárak, pincék légfrissítésére használható.

A háztartásokban kitűnően alkalmazható, hosszan tartó hatással rendelkező szagtalanító szer, amely célzottan konyhai hulladékból, rothadó szerves anyagok bomlásából (pl. háztartási szemét, komposzt, kisállat alom, ürülék) eredő szagok semlegesítésére, illetve megszüntetésére, valamint megfelelő szellőzés nélküli zárt helyiségek, raktárak, pincék légfrissítésére használható.

Az ásványi szemcsékből lassan kipárolgó hatóanyag a kezelt tér nagyságától, a szellőzéstől, a páratartalomtól és a hőmérséklettől függően átlagosan 4-7 napig fejti ki hatását. A kiszórt szemcsék aktivitására a friss citromos jelzőillatból lehet következtetni.

Adagolása az alábbiak szerint javasolt:

- felületi forrásnál (pl. macskaalom) 20-30 ml (1 evőkanál)/m2;
- hulladékgyűjtő edényzetnél 40 ml/120 l (a kiürített edénybe 2 evőkanál);
- belső terek légfrissítéséhez 2-5 ml/m3 (légköbméterre vetítve).

A lakásban vagy irodában az anyagot célszerű tálkára helyezni. Egy kis adagot a porszívóba téve takarításkor is frissíti, szagtalanítja a helyiségeket. MEGRENDELEM ->