Biothys
Magyarország

Belső terek

Középületekben, irodákban, bankokban, szállodákban, vendéglátóipari egységekben, bevásárlóközpontokban és egyéb zárt belső terekben a zsúfoltságból, a különböző szaghatások keveredéséből, a nem megfelelő szellőzési feltételekből adódóan kellemetlen szagokkal találkozhatunk nap, mint nap. A kellemetlen szagok elfedésére gyakran alkalmaznak valamilyen fedőillatot, amely igyekszik az előbbi elnyomására, de ezután is csupán egy kevert szaggal állunk szemben.

Cégünk, a Professional Média Kft., által forgalmazott termékek nem ellenszagot képezve próbálnak eredményt elérni, hanem a termékek pozitív ionjaiknak köszönhetően a szagmolekulákat közömbösítik. A szerek hatásmechanizmusa során a negatív töltésű szagmolekulákat a pozitív ionok közrefogják, ezáltal a szagot nem elnyomják (illatosítják), hanem megsemmisítik és a kezelt légtérben friss, üde levegő marad vissza.

A belső terek mellett az egyes helyiségekből (pl. konyha, étterem, fitnesz termek, sportlétesítmények, stb.), illetve az épületből kiáramló, elhasználódott levegő kezelésére és szagtalanítására is kínálunk megoldásokat.

A belső terek, valamint az épületek üzemeltetése és fenntartása során felmerülő szagproblémák kezelésére számos megoldással állunk az érdeklődők rendelkezésére.

- Szagközömbösítő géltáblákat alkalmazó eljárásunk a Biothys GmbH által szabadalmaztatott hosszan tartó hatású és széles körben alkalmazható technológia, amellyel igen hatékonyan kezelhetők a különböző forrásokból eredő szagok (pl. zsúfoltság, dohányzás, étterem, konyha, hulladék, szennyvíz, stb.), amelyek az adott épületrész használati és kereskedelmi értékét egyaránt jelentősen rontják, az ott tartózkodók számára kellemetlenek. A szellőzőnyílásba, légzőcsőbe, a befúvó vagy csak a belső levegőt recirkuláló ventillátor légcsatornáiba segédszerkezettel beépített géltáblákból folyamatosan és egyenletesen szublimáló hatóanyag hatékonyan képes mérsékelni a kellemetlen szagokat. A szagközömbösítés mellett különböző aromájú illatosítással is kombinálható, amelynek enyhe, de jellegzetes illata a kellemetlen szagok megszűntetését követően minden kezelt helyiségben érződni fog.

- Hosszan tartó hatással rendelkező szemcsés szagközömbösítő termékünk célzottan hulladékból, rothadó szerves anyagok bomlásából eredő szagok semlegesítésére, illetve megszüntetésére, valamint megfelelő szellőzés nélküli zárt helyiségek, pl. kukatároló és szemétledobó helyiségek, raktárak, pincék, stb. légfrissítésére használható. A szilárd hulladék gyűjtésére szolgáló kukák és a nagyobb (1,1 és 4,4 m3-es) konténerek ürítése után, az edényzetbe helyezett kismennyiségű szemcsés szagközömbösítő anyag alkalmazásával az edényzet és a benne gyűlő ömlesztett hulladék kellemetlen szaga már néhány kezelés után megszűnik.

- Szennyezett belső és külsőburkolatok (pl. irodák, konferenciatermek, egyéb járófelületek, stb.), piacterek és bevásárlóközpontok tisztításánál, közösségi (pl. termek, folyosók, stb.), egészségügyi (pl. klinika, kórház, idősek otthona, stb.), sport (pl. sportcsarnok, öltöző, stb.) és vendéglátóipari (pl. szállodák, éttermek, ebédlők, stb.) létesítmények, valamint vasúti és tömegközlekedési eszközök takarításakor esetenként kiterjedt járófelületek szagtalanítását kell megoldani. Mindez felmosófolyadékunkkal gazdaságosan megoldható. A felmosófolyadék takarítógépekben is alkalmazható. Ha a fertőtlenítését és szagtalanítását együtt kell végezni, akkor a fertőtlenítő oldathoz a felhasználás előtt hozzáadott felmosófolyadék még a fertőtlenítőszer szagát is mérsékli. Szemeteskukák és hulladékgyűjtő konténerek mosására is kiválóan alkalmas.

- Szennyvízelvezető csőhálózatok, lefolyók, fürdőhelyiségek összefolyói, csatornarendszerek, medencék épületen belüli szagtalanítása eredményesen alkalmazható koncentrátumunk, amely felhasználható közvetlenül a szagforrásnál vagy hozzáférhetetlen csővezetékrendszer, csatornahálózat szagmentesítésére a bennük áramló közeg kezelésével.

- Speciális, nagy hatóerejű, maradandó hatású szagközömbösítő folyadékunk falakra és lábazatokra permetezve kiválóan alkalmas pl. szerves anyagok és szénhidrogének, állati és növényi zsírok bomlásából, égéséből eredő, valamint vízelöntések és tűzeset után maradt szagok, stb. kezelésére.