Biothys
Magyarország

Társasházak, háztartások

Az épületek kezelése és fenntartása során felmerülő, valamint a háztartásokban előforduló szagproblémák kezelésére cégünk, a Professional Média Kft., széles termékválasztékkal és egyedi megoldásokkal áll az érdeklődők rendelkezésére.

Hatékony megoldásokat kínálunk a hulladékgyűjtés és tárolás, a szennyvízelvezetés, a takarítás, a mindennapi háztartási teendők (pl. főzés, fertőtlenítés, stb.), a raktározás és az egyéb tevékenységek során felmerülő szaghatások kezelésére.

- A szilárd hulladék gyűjtésére szolgáló háztartási szemetesvödrök és kukák ürítése után, az edényzetbe helyezett kismennyiségű szemcsés szagközömbösítő anyag alkalmazásával az edényzet és a benne gyűlő ömlesztett hulladék kellemetlen szaga már néhány kezelés után megszűnik.

- Rosszul szellőző, nedves, dohos helyiségek, pincék, stb. esetében a helyiség sarkaiban elhelyezett szagközömbösítő anyag hatékonyan szünteti meg a kellemetlen szagokat, valamint légfrissítésre is alkalmas.

- Szennyezett belső és külső burkolatok (pl. ebédlők, fürdőhelyiségek, lépcsőházak, folyosók, raktárhelyiségek, stb.) takarításakor a visszamaradó szagokat gyakran még erős oxidálószerekkel sem lehet teljesen megszüntetni. Ez a probléma felmosófolyadékunkkal a nagy hígítás miatt gazdaságosan és garantált eredménnyel megoldható meg. A folyadék takarítógépekben is alkalmazható. Ha a fertőtlenítését és szagtalanítását együtt kell végezni, akkor a fertőtlenítő oldathoz a felhasználás előtt hozzáadott felmosófolyadék még a fertőtlenítőszer szagát is mérsékli. Szemeteskukák mosására is kiválóan alkalmas.

- Szennyvízelvezető csőhálózatok, lefolyók, fürdőhelyiségek összefolyói, csatornarendszerek épületen belüli szagtalanítása eredményesen alkalmazható koncentrátumunk, amely felhasználható közvetlenül a szagforrásnál vagy hozzáférhetetlen csővezetékrendszer, csatornahálózat szagmentesítésére a bennük áramló közeg kezelésével.

- Speciális, nagy hatóerejű, maradandó hatású szagközömbösítő folyadékunk falakra és lábazatokra permetezve kiválóan alkalmas pl. szerves anyagok és szénhidrogének, állati és növényi zsírok bomlásából, égéséből eredő, valamint vízelöntések és tűzeset után maradt szagok, stb. kezelésére.

- Háztartási szagközömbösítő termékünk pumpás és hajtógázas kiszerelésben kerül kiskereskedelmi forgalomba.

A termék iválóan alaklamas a háztatrtásokban előforduló kellemetlen szagok közömbösítésére, például

- dohány és egyéb forrásból származó füstök ellen
- szőnyegek, függönyök, padlók és falak által keltett, illetve ezekbe beivódott szagok ellen
- bőrből, lábbeliből eredő szagok ellen
- ruhából és kárpitból eredő szagok ellen
- égési, zsír, olaj és egyéb konyhai eredetű szagok ellen
- állati és növényi szerves anyagok bomlásából származó szagok ellen
- háztartási hulladékból eredő szagok ellen
- felületi szagtalanításra
- légfrissítésre (pl. nappali, hálószoba, fürdőhelyiség, WC, váróterem, pincék, padlások és raktárak).

- Szagközömbösítő géltáblákat alkalmazó eljárásunk a Biothys GmbH által szabadalmaztatott hosszan tartó hatású és széles körben alkalmazható technológia, amellyel igen hatékonyan kezelhetők a különböző forrásokból eredő szagok (pl. zsúfoltság, dohányzás, étterem, konyha, hulladék, szennyvíz, stb.), amelyek az adott épületrész használati értékét egyaránt jelentősen rontják, az ott tartózkodók számára kellemetlenek. A a klímaberendezés szellőzőnyílásába, a légzőcsőbe, a befúvó vagy csak a belső levegőt recirkuláló ventillátor légcsatornáiba segédszerkezettel beépített géltáblákból folyamatosan és egyenletesen szublimáló hatóanyag hatékonyan képes mérsékelni a kellemetlen szagokat. A szagközömbösítés mellett különböző aromájú illatosítással is kombinálható, amelynek enyhe, de jellegzetes illata a kellemetlen szagok megszűntetését követően minden kezelt helyiségben érződni fog.