Biothys
Magyarország

Társasházak, háztartások

Az épületek kezelése és fenntartása során felmerülő, valamint a háztartásokban előforduló szagproblémák kezelésére cégünk széles termékválasztékkal és egyedi megoldásokkal áll az érdeklődők rendelkezésére.

Hatékony megoldásokat kínálunk a hulladékgyűjtés és tárolás, a szennyvízelvezetés, a takarítás, a raktározás és az egyéb tevékenységek során felmerülő szaghatások kezelésére.

- A szilárd hulladék gyűjtésére szolgáló kukák és hulladékgyűjtő konténerek ürítése után, az edényzetbe helyezett kismennyiségű szemcsés szagközömbösítő anyag alkalmazásával az edényzet és a benne gyűlő ömlesztett hulladék kellemetlen szaga már néhány kezelés után megszűnik.

- Szemétledobós rendszerű épületeknél, ahol a kürtőhatás a felső emeletekre is felviszi a szagokat, a kukatároló és szemétledobó helyiségek sarkaiban elhelyezett szagközömbösítő anyag hatékonyan szünteti meg a kellemetlen szagokat. A termék mindezeken kívül rosszul szellőző, nedves, dohos helyiségek, pincék, stb. esetében légfrissítésre is alkalmazható.

- Szennyezett belső és külső burkolatok (pl. lépcsőházak, folyosók, ebédlők, raktárhelyiségek, kukatárolók, stb.) takarításakor a visszamaradó szagokat gyakran még erős oxidálószerekkel sem lehet teljesen megszüntetni. Ez a probléma felmosófolyadékunkkal a nagy hígítás miatt gazdaságosan és garantált eredménnyel megoldható meg. A folyadék takarítógépekben is alkalmazható. Ha a fertőtlenítését és szagtalanítását együtt kell végezni, akkor a fertőtlenítő oldathoz a felhasználás előtt hozzáadott felmosófolyadék még a fertőtlenítőszer szagát is mérsékli. Szemeteskukák és hulladékgyűjtő konténerek mosására is kiválóan alkalmas.

- Szennyvízelvezető csőhálózatok, lefolyók, fürdőhelyiségek összefolyói, csatornarendszerek, medencék épületen belüli szagtalanítása eredményesen alkalmazható koncentrátumunk, amely felhasználható közvetlenül a szagforrásnál vagy hozzáférhetetlen csővezetékrendszer, csatornahálózat szagmentesítésére a bennük áramló közeg kezelésével.

- Speciális, nagy hatóerejű, maradandó hatású szagközömbösítő folyadékunk falakra és lábazatokra permetezve kiválóan alkalmas pl. szerves anyagok és szénhidrogének, állati és növényi zsírok bomlásából, égéséből eredő, valamint vízelöntések és tűzeset után maradt szagok, stb. kezelésére.

- Szagközömbösítő géltáblákat alkalmazó eljárásunk hosszan tartó hatású és széles körben alkalmazható technológia, amellyel igen hatékonyan kezelhetők a különböző forrásokból eredő szagok (pl. vizes blokkok, zsúfoltság, dohányzás, konyha, hulladék, szennyvíz, stb.), amelyek az adott épületrész használati és kereskedelmi értékét egyaránt jelentősen rontják, az ott tartózkodók számára kellemetlenek. A szellőzőnyílásba, légzőcsőbe, a befúvó vagy csak a belső levegőt recirkuláló ventillátor légcsatornáiba segédszerkezettel beépített géltáblákból folyamatosan és egyenletesen szublimáló hatóanyag hatékonyan képes mérsékelni a kellemetlen szagokat. A szagközömbösítés mellett különböző aromájú illatosítással is kombinálható, amelynek enyhe, de jellegzetes illata a kellemetlen szagok megszűntetését követően minden kezelt helyiségben érződni fog.